Női tippek toplistája! "minden ami nő"

Női tipp-top

Női tipp-top

Ékszer divat 2017

2017. május 26. - Zámbó Éva

dolce-and-gabbana-latest-jewelry-trends-spring-summer-2016-ss16-top-best-styles-fashion.jpg
Az idei év ékszer trendjének az új dimenziója a virág motívum lesz.

A tervezők szempontja, hogy a hölgyek és a lányok egyéniségét hangsúlyozzák ezáltal kiemeljék az erősségüket vagy éppen a gyengeségüket.

Annyi biztos, hogy 2017 ékszerei nem lesznek unalmasak.

jewelry-trends-2017.jpg

A bizsuk fémből készülnek Swarovski kristályokkal kirakva, ünnepi ékszereket is találhatunk a trendek között, de még mindig hódít az aranyozott karkötő, idén pedig megtalálhatjuk a palettán a mágikus piros színt. Több millió érdekes ékszer, lehetőség terjed el széles körben  2017-ben.

Az ékszertervezők elkezdték használni a textilt, cérnát, gyapjút és etnikai motívumokat, hogy behatoljanak a legigényesebb modellek közé.

Boho stílus

 

fotorcreated-1.jpg

Ez a stílus hangsúlyozza a nőiességet és a lányok vonzerejét. 

A fejpántok idén ősszel és télen nagyon divatosak lesznek. Virág mintákkal, szövettel, szalagokkal és láncokkal fogják díszíteni.

Boho stílusban  a nagy méretű sok darabból álló láncokat bátran hordhatjuk, főleg télen mutatós például egy kötött pulóveren.

48184-34e5d1257a5549eab3b94808b28d7d07_1.png

A gyűrűknél az állatos sok kövekkel bizar formákkal boho színekkel leszünk nyáron trendik ( kék, türkiz, piros, ezüst ) Ha nagyon divatosak szeretnénk lenni akkor minden ujjunkon viselhetünk gyűrűt. Minél nagyobb annál jobb.

259_970.jpg

 

Chanelnél a tervezőket a Párizs terén álló Place Vendome oszlopon található búza kalász mint luxus inspirálta a nyaklánc motívumában. Az általános tendencia a virág a 2017-es trendek között  az arany virág motívum is megtalálható. A gyűrűk, karkötők, fülbevalók között is szintén használják a búzakalász díszítést.

 

20160708103305-les_bles_de_cha_923bc143732_h0_resized_773x464_1.jpg

Állati motívum 

A Bvulgari Serpenti új kollekciójában testesült meg a rugalmas kígyó, mely készülhet fehér aranyból akár gyémántokkal díszítve, karcsúbb, kecsesebb könnyed viseletet eredményéhez.

 

2239f6eae949715e5a0a858fc69e5e08.jpg

E

bben az évben a női karkötők  készülhetnek bőrből és ezüstből. Stilizált ősi nemzeti ékszerek különösen fontosak mint pl indián mintázat, görög ezüst szövések, török kő kertbe foglalva.

 

fotorcreated6_1.jpg

2017-ben az ékszer trendek között a kristályos karkötők, láncok, elvékonyodott méretű karkötők gyöngyökkel Pandora stílusú és kézzel készített karkötők is nagyon divatosak lesznek.

nike_fuelband_se_04.jpg

Gyűrük

A női divatgyűrű idén is igen változatosak. Aranyozott gyűrű kövekkel és kristályokkal jelentős mértékben divat ,mint olcsó lehetőség.  A fő hangsúly a nagy és szokatlan geometriai formák. Megtalálhatók a 4 vagy 5 ujjas gyűrűk. A karkötők, gyűrűk, stilizált retro és vintage stílusa idén igazán népszerű lesz.

fotorcreatedg_1.jpg

Ezzel azt szeretném sugallani, hogy biztos lesz lehetőség választani a  rengeteg gyűrűk között, amely jellemzi majd mindenki saját stílusát, és természetesen  minden évszakban és minden alkalomra is viselhetők.

Nyakláncok és medálok

 

fashion_week_de_milan_les_bijoux_des_d_fil_s_automne_hiver_2016_2017_4699_jpeg_north_982x_white.jpg

 

Divatos nyak ékszerek között  2017 idényében is nagyon széles a választék. Íme a különböző medálok és virágos szokatlan láncok és gyöngyök. Trend a faragott nyaklánc mely fémből és fából is készülnek és az  ömlesztett rövid gyöngyökből és fényes színes kristályokból készült ékszerek. 

fotorcreatedgh.jpg

 

A nyakláncok idén nagyok, hosszúak, hangsúlyosak. Nagyon jól néz ki blúzokon, ingeken és ruhákon csak az a lényeg, hogy eltérőszínű legyen.

Idén nagy divat a bőrre felvarrt gyöngyök, amely nagyon igényes, precíz munkával készülnek.

 

collar-necklace-fashion.jpg

A medálok között divatos lesz a különböző geometriai formák, háromszögek, körök.

 

fotorcreatedlkl_1.jpg

Fülbevaló

 

 Általában nem két, hanem egy nagy, hosszú fülbevaló idén a divatos.  A tervezők különböző anyagok - fémek, toll, műanyag, kő, csipke és szövet-között válogattak ékszereik elkészítésében. Hatásos lesz a modern fülbevaló.

collaborations_avec_les_cr_ateurs_4338_jpeg_north_1160x_white_masolata_masolata_1.jpg

Antik tárgyak élénk színekkel nagy méretekben az egyik legjobb választás.

Szóval nem a  csak szokásos hosszú fülbevaló lesz az idei év divatja, hanem  fémből készült, a végein bizonyos súlyos anyagokból különböző alakzatokkal  elkészítve viselhetünk.

Kézzel készített és Bizsu

12214535-eco-friendly-handmade-jewelry-by-lovegem-studio.jpg

  

Ebben az évben, divattervezők is felvették a gyűjteményükben a sokféle divatékszereket. A fő hangsúly az ékszer trendben az extravagáns,a nagy formák és az eredetiség.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a személyes ízlés is nagyon fontos. Azt kell viselni, amit személyesen imádunk és semmi mást. Ez megmagyarázza, hogy miért csak 2017-ben lesz olyan népszerű a kézzel készített stílus mint a finom ékszerek. 

jewelry-1.jpg

 

Most különösen fontos, hogy ne csak ünnepnapokon, hanem ha sétálni megyünk a városban akkor is hordjunk ékszereket. Ez jól néz ki a szokásos ingekhez és farmerhoz is. Ez ilyen egyszerű módja annak, hogy a megjelenésünk elegáns legyen.

 

fotorcreatedrfgv.jpg

 

Nem kell üldözni a legdivatosabb karkötőt ,fülbevalót vagy nyakláncot,egyszerűen azt vedd fel, ami a saját stílusodat jellemzi.

 

20161224hjaumttby4hzhvwx_y5k0p_large-1.jpeg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noi-tipp-top.blog.hu/api/trackback/id/tr4112337927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása