Női tippek toplistája! "minden ami nő"

Női tipp-top

Női tipp-top

Tudod mi kell a tavaszhoz, az újra induláshoz?

2019. február 21. - Zámbó Éva

Kiderül ebből a cikkből,amit figyelmetekbe ajánlok! 

Remélem Ti is szeretitek a ilóolajokat,mert én nagyon, imádom párologtatni a lakásban.

Ezeknek az illóolajoknak a nagy mestere és tudója Feller Adrienne!

 

Egy új terv. Fel kell tenni magadban a kérdést, hogy jó irányba haladok e. Ez az az irány, ami felé akarok menni? A napi cselekedeteim megegyeznek azzal iránnyal, ami felé haladni kívánok? Ha igen, akkor is szükség lehet egy kis ráncfelvarrásra, ha azonban más a cél, mint ami felé nap, mint nap haladsz, akkor irány kell váltani. Ahhoz pedig, hogy a választ megkapd magadtól egy kicsit visszavonulót kell fújni. Egyszerűsödni kell. Le kell csendesedni minden szinten. A vágyak, a táplálkozás, a zaj szintjén és a fókuszt befelé kell irányítani. Lelked legmélyére, hogy meghalld a hangot, ami mindig ott mondja, hogy erre barátom, nem arra. Vagy pont jó, amerre éppen haladsz.

Csend. A legtisztább hang, amit valaha is hallhatsz. A saját csended és a benne megszólaló hang. Mi kell, hogy megteremtsd a csendet magad körül és magadban? Egyszerűség.

Letisztultság. El kell kezdeni nagyon egyszerűen gondolkodni a hétköznapokról. Egyszerűen táplálkozni. Egyszerűen lenni.

Én ilyenkor nagyon egyszerűen kezdek enni. Minden étkezésnél csak egyfélét. Abból is a legegyszerűbbet. Kevesebbet beszélek, épp csak a legszükségesebbet. Egyszerűen öltözködöm. A legegyszerűbben. Pont annyira egyszerűen, hogy ne kelljen azon gondolkodnom, hogy ma mit veszek fel. Ettől a pillanattól kezdve a test és a lélek átáll egy másfajta üzemmódra. A hangsúly a lélek hangján lesz majd.

A csend megteremtéséhez, a lélek felhangolásához használhatsz illóolajokat.

Cédrus – az erő szimbóluma. Segíti a megtisztulást, a saját erőd felfedezését. Más szóval fogalmazva, segít a benned lévő erő kibontásában. Kiváló nyiroktonizáló, méregtelenítő.

Citrom – az üde fuvallat. Tonizáló, méregtelenítő, serkentő, energetizáló.

Ciprus – az állhatatosság. Feszessé teszi a bőrt, feszessé a lelket. A szó legjobb értelmében. Kitartóvá, lendületessé és célorientálttá tesz minket.

Orvosi levendula – az egyszerűség, a mértékletesség. Segít elengedni a múlt gyötrő gondolatait és a jelenben lenni.

 Ezeket az olajokat egymással is kombinálhatod.

  • Fürdővízbe téve – 10 csepp sóra vagy szódabikarbónára
  • Masszázshoz – 12 csepp növényi olajhoz adva (szezám, sárgabarack, kókusz)
  • Párologtatni – 7-8 csepp
  • Testbedörzsöléshez – 8 csepp kevés növényi olajhoz adva (sárgabarack)

Az illóolajok kiválóan segítik a megújulást, az újratervezést. Az illatuk által mélyen hatnak az idegrendszerre. Megnyugtatnak, lendületet adnak. Megerősítenek, széppé varázsolnak.

Ne feledd, hogy a szépség nem mások tulajdona, hanem a Te kiváltságod is. A szépség maga a harmónia. Amikor minden kompenzálás nélkül önmagad tudsz lenni. Jól ápolt vagy, ön azonos, letisztult, ezáltal ragyogóan szép.

Már érezzük a tavasz csiklandozó erejét az ereinkben. Készülődjünk a természettel együtt! Lassan engedjük el a visszatartó erőket és olvadjunk bele az újraindulás energiájába. Itt a tavasz, minden fűszál lassan ezt hirdeti majd.

Feller Adrienne

A bejegyzés trackback címe:

https://noi-tipp-top.blog.hu/api/trackback/id/tr5214639446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása