Női tippek toplistája! "minden ami nő"

Női tipp-top

Női tipp-top

Inspirációk - azaz őszi gardrob mustra

Azaz melyik klasszikus maradjon a gardrobunkban?

2015. október 18. - Saller Kati

Minden évszakváltáskor nehezen tudok megválni az előző szezon már megunt, netán "kinőtt" darabjaitól.

Nos én mégis megpróbálom évről évre ezt a nehéz feladatot kivitelezni. Rájöttem, hogy a tárolásra szánt hely egyre szűkösebb, így nem lehet évről évre megtartani  10 meg 10 darabot csak azért, mert nem tudom elengedni őket.

Nekem sikerült megtalálnom az érzelmi elengedés legjobb megoldását. Átadni valakinek akinek hatalmas szüksége van rá. Azóta mióta sikerül megtalálnom a ruháim következő gazdáját, akit boldoggá teszek minden darabbal, már én is könnyebben és nagy szeretettel válogatom át a gardrobom tartalmát.

Ti is nézzetek körül a környezetetekben, hiszen ha egyetlen télikabáttal is segítünk egy utcán élőnek, átvészelni a telet, máris sokat tettünk egy emberért. Vagy ha egy rászoruló család feltöltheti a ruhatárát, nem fáznak a gyerekek sem télen. Olyan örömmel tölti el az embert a gondolata is, szinte mintha egy szenvedély rabjává válnál, onnantól csak úgy érzed jól magad ha ezt az érzést újra és újra átéled.

Rajta ti is válogassátok át a ruhatáratokat!

Mi maradjon mégis a gardrobunkban?

Mégis vannak olyan darabok amelyek évről évre megmaradnak a divat spalettáján klasszikusként. Ezekről a darabokról készítettem néhány képi összeállítást nektek, hogy inspiráljon titeket. Ha ezeket beszerzitek, néhány kiegészítővel megspékelve, minden évben elővehetitek.

oversize_pulcsi.jpggarbo.jpg

farmer.jpgblezer.jpg

 Nos ezeket a darabokat érdemes mindig a szekrényünkben tartani. Bármilyen kiegészítővel kombinálhatjuk. Mindig éppen az aktuális divat szerint. Lehet az ékszer, vagy kendő, (  ajánlom webáruházunkat www.hellolady.hu ) táska vagy cipő.

Csak egy kis fantázia kell hozzá hogy ti is trendik legyetek!

Gardrobra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://noi-tipp-top.blog.hu/api/trackback/id/tr517987301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása