Női tippek toplistája! "minden ami nő"

Női tipp-top

Női tipp-top

Lakberendezés

2016. február 22. - Zámbó Éva

A legújabb trendek a belsőépítészetben

A mai világban való utazásaink során, különböző kultúrák egzotikus országok, régi történetei és az új érzelmek adnak mesés inspirációt a modern belsőépítészetnek. Ezáltal keverik a belső tereket a lakások skandináv stílusával.

A Lushome osztja a trendeket a szobák színeiben, a díszes mintákban, a bútorok tervezésében és díszítő kiegészítőkben, amelyek segítségével választják ki a 2016-os lakberendezési stílust.


A modern belsőépítészeti trendeket, és dekorációs ötleteket kreatív módon keverik, így a szoba merész színe keveredik a dekoráció pasztell színeivel.
2015-ban a Pantone, a vörösbor színét a Marsalát választotta az év színének.

 

b79fd19e99feccded995cfec98cab301.jpg
Az idei évben, 2016-ban pedig e szín gazdag palettájából az összes pasztell lesz a trend.

 

ac451f22c64af0c96e1338c56735d6b6.jpg
A világon mindenhol szakemberek ellenőrzik a belsőépítészeti trendeket, ők választják ki a szoba színeket, az új divatot az építészet, a művészet terén, a bútorok tervezését és a dekorációk díszeit.
A Marsala szín marad 2016-ban is, de keverhetjük a dekoráció színeivel, beleértve a feketével és a fehérrel, puha és világos színű árnyalatokkal .
A modern bútorok és dekorációk színének elegáns választását a zöldeskék, az áfonya és az árpa árnyalatai alapján határozták meg.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noi-tipp-top.blog.hu/api/trackback/id/tr178388670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása