Női tippek toplistája! "minden ami nő"

Női tipp-top

Női tipp-top

Könyvajánló

2016. július 26. - Zámbó Éva

Pár napja meg ígértem, hogy ajánlok könyveket a nyári kikapcsolódáshoz!!

Mai ajánlataim:

 

746176f.gif

 

Emlékezetes nyaralásnak indult.
De szerepelt a tervek között alkalmi románc is?

May, Lara és Clare a legjobb barátnők, akik elkeseredetten vágynak egy kis kikapcsolódásra. A közelmúltban mindhárman nehéz időszakon mentek keresztül, és igazán nagy szükségük van a levegőváltozásra. Tíz napra foglalnak szállást egy luxusszállóban, ám amikor megérkeznek, rádöbbennek, hogy egészen máshol kötöttek ki, mint gondolták. Rossz faluba tévedtek...
Ren Dullemben semmi sem az, aminek látszik. A bájos macskakő és a képeslapra illő házikók közt rejtélyes titok lappang, melyet a falusiak hosszú évek óta őriznek. Miért olyan barátságtalan és gyanakvó mindenki? Miért viselkedik olyan gorombán a nyaralóház tulajdonosa? És miért él olyan kevés nő a faluban?

A különös légkör ellenére a három barátnő úgy dönt, hogy kihozza a helyzetből a lehető legtöbbet. De valóban ilyen pihenésre volt szükségük? Vagy ez a furcsa kis falu és a sok titok életre szóló döntésekre kényszeríti őket?

 

Következő könyv:

 

712144f.gif

 

Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahajó - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait?
Ebben a könyvben megtalálhatjuk a legkedveltebb alapdíszítéseket és a modern, új ötleteket, amelyeket a következő partin már fel is használhatunk. A részletes leírások lépésről lépésre mutatják meg, hogyan készülnek a díszek. A következő fejezetet a torták és a sütemények díszítésének szenteltük: vajkrém, marcipán, csokoládé stb. Természetesen a gyermekekről sem feledkeztünk meg, hiszen az uborkakígyó, a húsgombócpók és az ijesztő véres virsliujjak a következő gyermekzsúrt felejthetetlen élménnyé varázsolják.

A tökéletes vacsora sem maradhat ki a könyvből. Legyen szó ötletes levesbetétekről, dekoratív tükörszószokról, vagy julienn-re vágott zöldségekről, stílusos tányérkompozíciókról, esetleg kreatív desszertről karamellráccsal és csokoládédíszekkel - ebben a könyvben megtaláljuk, hogyan tehetjük látványossá a menüt mindössze néhány ügyes fogással. Így a vendégek kétszer olyan szívesen foglalnak majd helyet az asztalunknál.

Folytatjuk!!

A bejegyzés trackback címe:

https://noi-tipp-top.blog.hu/api/trackback/id/tr438899484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása