Női tippek toplistája! "minden ami nő"

Női tipp-top

Női tipp-top

Miért fontos a párásítás?

2017. február 09. - Zámbó Éva

Múlt héten egy lakótelepi lakásban töltöttük a párommal az éjszakát, ahol annyira száraz volt a levegő, hogy reggelre a nyálkahártyánk nagyon kiszáradt, kapart a torkunk.

Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy itt párásítani kell!! 

Utána is néztem, hogy milyen párásítókat találhatunk. Lehet hideg és meleg párásítás.

Minden lakásban 40% -s páratartalomnak kell rendelkezni. Ha pici baba van a családban akkor az 50%-s hideg párásítás a legideálisabb, mivel ők gyorsabban lélegeznek, a kisebb átmérőjű légutak könnyebben kiszáradnak. Ha az orra, torka kiszárad a kórokozók könnyebben bejutnak, gyengül az immunrendszerük.

alvo_baba_nagy.jpg

El is érkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy megtudjuk mi is az a hideg és meleg  párásítás?

Minden párásító ami nem fúj ki gőzt azt hideg párásítónak nevezünk.

Ezek a készülékek a levegőnél hidegebb párát fújnak ki a helyiségbe, ezért nem csapódik le a környező bútorokra, de a szoba levegőjét sem hűti le, mivel elkeveredik a levegővel és már be is lélegezhetjük.

600x600_795001104.jpg

A meleg párásító viszont meleg párát vagyis vízgőzt juttat a levegőbe a víz felforralásával. Ez a párásító sok áramot fogyaszt és csak kis szobát tud párásítani. (5 négyzetmétert) Ezért talán kevesebben választják ezt a lehetőséget.

Tehát mindenkinek a legmegfelelőbbet tudom ajánlani. Árban, minőségben, funkcióban és formában rengeteget találni az interneten. 

40017190.png

Szerintem érdemes beruházni egy párásítóra,hogy az életminőségünkön javítani tudjunk így a közérzetünk is javulni fog.

 Próbáljátok ki nem fogjátok megbánni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noi-tipp-top.blog.hu/api/trackback/id/tr3712175198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása