Női tippek toplistája! "minden ami nő"

Női tipp-top

Női tipp-top

ZSÍR ez a méregtelenítés!!!

2017. február 21. - Saller Kati

Engedjétek meg, hogy megosszam veletek az idei év hogyan is kezdődött a mi kis családunknál. 

Mint mindenki mi is szeretnénk egészségesen élni, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk. Sajnos az utóbbi évek alatt mégis sikerült nekem is és férjemnek is felszednünk "néhány" plusz kilót. 

Nálunk az étkezés rituálé. Négy gyermekünk van és nagyon fontosnak tartjuk, hogy a közös étkezéseknél jókat beszélgessünk. Mivel a párom eredeti szakmája szakács, így elhihetitek mennyire finomakat eszünk. Együtt tervezgetjük a hétvégi ebédet és vacsorát. Egyszóval IMÁDUNK ENNI. Ebben a környezetben fogyókúráról nem nagyon lehet szó. Én már többször próbálkoztam. Higgyétek el nekiláttam, de amikor a többiek leülnek enni olyan finomakat nem könnyű betartani az aszkéta kúrákat. Mind egytől egyig éhezéssel és szenvedéssel jártak.

A másik probléma az volt hogy a férjem el sem tudta képzelni az életét a jó fokhagymás tarja nélkül. Itt ütközött az én egészségtudatosságom és a fokhagymás tarja. :)

Szilveszterkor együtt buliztunk a barátainkkal, és Edit barátunk mesélt a méregtelenítő kúrájáról ami merőben eltért az eddig általunk ismertekkel.

A buli után készült képek sokkolták a férjemet. Már azonnal fel is hívta Editet, hogy lépnie kell, azonnal el szeretné kezdeni a kúrát. Mivel csodák nincsenek reggelre nem lett ott a segítség, de így legalább testben és lélekben rá tudott hangolódni a méregtelenítésre. Január 09-én neki is látott.

15826860_1167689106599574_1618492671115743690_n.jpg

 

Az első héten állandóan tervezgette mit is készítsen magának. Áttanulmányozta mit, hogyan lehet enni. Pozitív volt számunkra, hogy az régi magyar hagyományos étkezési szokások megtartásával étkezhetünk továbbra is. Finom szalonna, sonka, csülök, kolbász, szalámi tepertő szerepel a fogyasztható ételek között. Tiltott az olaj és olajos magvak fogyasztása, de engedett sőt KÖTELEZŐ az állati zsiradék használata.  

A kúra lényege ami nagyon FONTOS, hogy AZ ÉTKEZÉSÜNKKEL KELL AZ EMÉSZTŐRENDSZER MŰKÖDÉSÉHEZ IGAZODNUNK, ÉS EHHEZ ELENGEDHETETLENÜL SZÜKSÉGES HOGY VISSZATÉRJÜNK ŐSEINK TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSAIHOZ!!!

A kenyérről sem kellett lemondania, mindenfélét ehet, de pirítva. Így a reggeli általában kacsa vagy libazsíros kenyér, vagy parasztkolbász, szalámi, mellé zöldségek, retek, paradicsom, hagyma és uborka.

 

Számára nehéz volt a cukorról lemondani, hiszen imádja a kólát és a csokit, 2 hét után már szinte alig emlegette. Néha hiányzik a péntek esti sör, de ezt is simán elhagyta.

Ez a diéta 4-10 hónapos. Párom 4 hónapot célzott meg. A kúra végén a szervezetből kiírtjuk a candidát is hiszen a cukor teljes elhagyása és a liszt minimalizálása ezt segíti elő. A bélrendszer és az emésztés harmonizálásához a tej és tejtermékek kiiktatása is hozzásegít, hiszen így nem termel nyákot a szervezet.

A zsír hatására beindul az epesav termelés és az említett termék ( szándékosan nem mondom a nevét, hiszen ezen a felületen nincs felhatalmazásom a reklámozására ) abban segít hogy a bőséges epe ki is ürüljön. Az epe megteszi hatását. Ilyen egyszerűen működik ez a csodaszer. A sejtközi állományokból is kikerül a méreganyag, így szépen lassan rendeződnek az általuk okozott tünetek. A fogyasztók tapasztalatai alapján normalizálódik a vérnyomás, a koleszterin érték a vércukorszint, hosszabb kúra esetén egyes makacs betegségek megszűnnek. Mindeközben az összetevője csak természetes anyagokat tartalmaz. Semmi kémiai méreg, semmi trükkös varázslat. Elindítja a szervezetet egy új úton. Megtanítja a helyes emésztésre.

Mellékhatásként de nem mellékesen fogyást mutatnak a fogyasztói. Így lett ez a férjem esetében is. Tartósan heti 2 kilogrammot fogyott.

kepkivagas6.JPG

Az ő 20 éve tartó problémája a fejfájás volt . Szerencsére már a múlté. Korábban heti 5 szem fájdalomcsillapítóval élt!  A kúra 2. napja után a fájdalom úgy elszállt, hogy azóta sem szedett be 1 darab gyógyszert sem!!!!! Ha egy kilót sem fogyott volna ezért az ajándékért már megérte.

A háromszori étkezést bőségesen betartja, így soha sem éhes. Nem ideges feszült, sőt határozottan jókedvű és boldog.

 

Folyamatosan zsebeli be a dicsérő szavakat. .A méregtelenítésnél engedett a tészta és burgonya fogyasztása. Annak aki fogyni is akar annak ez nem ajánlott. (Sikerült kiváltani a búzalisztet rizslisztre, ami korlátozott mennyiségben, de engedélyezett. Ebből tésztát, galuskát süteményeket lehet készíteni. ) Köretként rizst, főzeléket, bármilyen zöldséget párolva vagy nyersen lehet fogyasztani. Zsolti az első hónap végén megajándékozta magát egy adag zsírban sült hasábburgonyával.

16507094_1345215808883124_370750468_n.jpgAz első jutalom ebéd: zsírban sült csirkeszárny,

zsírban sült burgonya, rizs, friss zöldségek.

A csodálatos eredményt természetesen én is megirigyeltem és 3 héttel ezelőtt elkezdtem a kúrát. Ma már nem hiányzik semmi a tiltó listán szereplő ételek közül. Heti 1 kg ment le. A gyerekeknek is zsírral főzünk és közölték hogy a rántott hús sokkal ízletesebb így. Nekem sokszor fájt a gyomrom és az epém néha görcsölt. Sokszor voltam savas. 3 hete nincs panaszom!!!!! 

Mindenkinek csak ajánlani tudom a kúrát aki szenvedés mentesen jóllakottan, ízletes ételek mellett szeretne egészségesebbé és karcsúbbá válni. 

Ha segíthetek bárkinek ebben szívesen válaszolok a kérdéseitekre e-mailben

horimano@gmail.com

vagy Facebook oldalunkon is üzenhetsz 

https://www.facebook.com/noitipptop/

https://www.facebook.com/Hello-Lady-379211518946663/?hc_ref=NEWSFEED

Mindenkinek sok sikert kívánok és nagyon JÓ EGÉSZSÉGET! Karcsúságot a nyárra!!

A bejegyzés trackback címe:

https://noi-tipp-top.blog.hu/api/trackback/id/tr7412273881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edit Gacsal 2017.02.24. 06:57:06

Nagyon szeretnénk fogyni a párommal de sajnos nekükn se sikerül szeretném kérni h a reggelki edéd vacsorát mi t ettek

Edit Gacsal 2017.02.24. 06:59:39

Nagyon szeretnénk mi is fogyni a párommal kérnék ha lehet hogy leirják mitt ettek reggelire ebédre vacsorára köszönöm

Saller Kati · https://www.facebook.com/noitipptop/?ref=hl 2017.02.24. 22:04:23

@Edit Gacsal: Kedves Edit! Email címére válaszoltam! Örülök hogy segíthetek!!
süti beállítások módosítása