Női tippek toplistája! "minden ami nő"

Női tipp-top

Női tipp-top

Sminktrend 2016

2016. március 07. - Zámbó Éva

Ebben a szezonban az élénk piros ajkak, az acélkék szemek, a bronzosított bőr, a színes szempillák, vagy éppen a natúr sminkek a divatosak.

A vörös rúzs a klasszikus. Gondoljunk csak a mesére, ahol Hófehérke ajka olyan piros volt mint az alma. Idén a nagyon vörös, legyen egy kicsit szatén, halványan épphogy csillogó. Azonban  hordhatjuk rendezvényeken, bulikon, nagyobb eseményeken esti partykon mattként is.

hbz-ss2016-trends-makeup-red-lips-dkny-clp-rs16-9863.jpg

hbz-ss2016-trends-makeup-red-lips-dolce-e-gabb-bks-a-rs16-4517.jpg

Az acélkék szemfestéknél felmerül az első kérdés: hogyan viseljük?
A válasz: lehet a szokásos módon, de lehet füstös, csillogó  is. Húzzunk egy vastag vonalat kék szemceruzával a nappali sminkhez, és már kész is. Amikor azt szeretné, hogy feltűnő legyen és egy kis káoszt okozzon, akkor válassza a ciánkék szemceruzát erre a célra.

Gyerünk bronzosítani!
Tom Pecheux híres sminkes egyszer a színfalak mögött azt mondta :
" Mindig nyár van". Bátran keverjük a barna bronzosító krémet, és a highligter fény korrektort. Mindenhol megállja a helyét a világon, akár a szezon legjobb buliján is.

A szempilla spirál használatáról igen csak furcsa ötleteket olvastam.
A sminkesek szerint idáig unalmas volt, és már várható volt a változtatás. 
Tod a híres sminkes, nagyszerű tippel látott el minket, amit beépíthetünk a reggeli rutinba, mégis eltérünk a hagyományostól. A szempillánkat cián kékre festjük. Ilyen egyszerű!

 

hbz-ss2016-trends-makeup-lashes-vuitton-clp-rs16-3119.jpg

hbz-ss2016-trends-makeup-lashes-marni-bks-a-rs16-3757.jpg

hbz-ss2016-trends-makeup-liner-bcbg-bks-i-rs16-6671.jpg

Az ajkak színe nem csak a klasszikus vörös lesz idén, hanem követi az őszi trendet is, sőt kicsit vámpíros hatást keltenek. Ebben a szezonban divatosak lesznek a marsala színű rúzs árnyalatai, és a foltos ombre stílúsú ajkak.
De trendik leszünk akkor is, ha a rózsaszín, vagy őszibarack színt használunk, amitől puha és természetes hatást érhetünk el.  

 
hbz-ss2016-trends-makeup-dark-lips-givenchy-clp-rs16-8309.jpghbz-ss2016-trends-makeup-dark-lips-cushnie-et-ochs-bks-a-rs16-3227.jpg

 


hbz-ss2016-trends-makeup-dark-lips-anna-sui-bks-m-rs16-6822.jpg



Pat McGrath top sminkes egy piros ceruzával firkálgatott, majd egy csipetnyi darabkát a szemhéjára vitt fel. Ekkor egy csodálatos babarózsaszín natúr sminket kapott. 

hbz-ss2016-trends-makeup-pink-dior-bks-a-rs16-0268.jpg

 Próbálgassatok bátran, követve a nagy sminkesek példáját

Jó szórakozást!

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noi-tipp-top.blog.hu/api/trackback/id/tr548428656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása