Női tippek toplistája! "minden ami nő"

Női tipp-top

Női tipp-top

Őszi divat 2015

2015. szeptember 29. - Zámbó Éva

Ma valahogy olyan érzésem volt,hogy csontomig hatolt a nyirkos hideg .Ez már tényleg az ősz.

Szeretek ilyenkor is divatosan és csinosan öltözködni.

Figyelem a divat trendeket és ha nem is teljesen követem,de legalább a pénztárcámhoz mértem próbálkozom.

Arra figyelek,hogy a színek harmonizáljanak egymással, az ékszerek passzoljanak a színekhez, esetleg a táska a cipőhöz, ha lehetséges. Szeretem a garbókat ilyenkor viselni, mert feldobhatom hangsúlyos nyakláncokkal.

 

nagy_medalos_ezust_nyaklanc.JPGvintage_hangsulyos_feher.JPGEzeket a gyönyörűséges nyakékeket a mi Hello Lady webáruházunkban meg is vásárolhatjátok

http://hellolady.hu

A szomorkás borús időben jó ha feldobjuk magunkat színes, csillogó ékszerekkel, sokkal jobb kedvünk lesz, és így magabiztosabbá válunk.

     

Akkor is ha van egy szekrény ruhánk, soha nem tudjuk,  hogy mit vegyünk fel. Sokszor előfordul,hogy a kész ruhákból nehéz egy jó kombinációt össze válogatni.
Mindenkinek megvan a saját stílusa. Szabadon válogathatsz ruhatáradban, csak lehet, hogy nem felel meg az aktuális divatnak. Ha nem bízol saját kombináló készségedben akkor figyelj mert próbálok egyszerű ötleteket adni Ezek a darabok minden női gardróbba megtalálhatók. Ha bármelyik tetszik csak másold le, vagy Te is kitalálhatsz új ötleteket.


Ha van kedved oszd meg velünk, hátha másoknak is tetszene.


JÓ SZÓRAKOZÁST!!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noi-tipp-top.blog.hu/api/trackback/id/tr907849828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása