Női tippek toplistája! "minden ami nő"

Női tipp-top

Női tipp-top

Könyvajánló: Arthur Golden Egy gésa emlékiratai

2016. január 18. - Saller Kati

 

Szeretnék nektek ajánlani egy könyvet!

Japán gésák titkos világába enged betekintést. Nagyon élvezetes olvasmány szerelemmel, izgalommal, és olyan ismeretekkel, amelyek pontosan bemutatják a gésák és az 1900-as évek japán embereinek életét.

 684334_4.jpg

„Elbűvölő, lélegzetelállító történet egy titokzatos világról, amely egy letűnt kultúra rejtelmeibe, egy japán gésa életébe enged bepillantani. A történet egy szegény halászfaluból elkerülő 9 éves, kék szemű kislányról szól, akit eladnak egy gésa házba. A hű önéletrajzi leírásból tanúi lehetünk élete átalakulásának, miközben beletanul a gésák szigorú művészetébe, ahol a szerelem csak illúzió, ahol a szüzesség a legmagasabb áron kel el, ahol a nő feladata, hogy szolgáljon és tudásával elbűvölje a befolyásos férfiakat. Átélhetjük a háború okozta változást, amely egy új életforma kialakítására kényszeríti a gésákat, nem hoz szabadságot csak kétségbeesést és vívódást. „

 

A könyvből egy lebilincselő film is készült. Ha kiolvastátok a könyvet érdemes megnézni. Higgyétek el, felejthetetlen élményben lesz részetek! 

 

20050831gesa2.jpg

 

Igazi csajos könyv! 

titkok-nyomaban-a-gesak-titokzatos-elete-09120146.jpg

Jó szórakozást!!

A bejegyzés trackback címe:

https://noi-tipp-top.blog.hu/api/trackback/id/tr708276024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása